Mămăligă crocantă cu salvie și Gouda afumată
Rețeta mămăligă crocantă cu salvie și Gouda afumată poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această garnitură are 257 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de porumb, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crispy Kale BLT Croque Madame cu Gouda afumată + Avocado, Biscuiți simpli Goudan și salvie, și Fondue Gouda Afumată.
Instrucțiuni
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță; amestecați încet făina de porumb. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți și amestecați până când făina de porumb absoarbe toată apa, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de unt, salvie și rozmarin.
Adăugați brânza Gouda; se amestecă pentru a încorpora.
Se toarnă polenta într-o farfurie de plăcintă. Se dă la frigider până se solidifică și se răcește, aproximativ 1 oră.
Tăiați mămăliga În pene sau pătrate.
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți bucățile de mămăligă până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.