Produse De Patiserie Cu Plăcintă Cu Mere
Nevoie de un crustă vegetariană? Produsele de patiserie cu plăcintă cu mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară măcinată, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Produse De Patiserie Cu Mere Pufoase, Produse De Patiserie Cu Merișor De Mere, și Produse De Patiserie Cu Vafe De Mere Caramelizate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Tăiați untul până se sfărâmă.
Se presară cu oțet. Adăugați treptat lapte, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Între timp, într-un alt bol, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara.
Se taie în 2 linguri de unt până se sfărâmă; deoparte. Topiți untul rămas.
Tăiați merele în 1/2-in. inele.
Formați aluatul în șaisprezece 11/2-in. bile; rola în 5-in. cercuri.
Ungeți cu 2 linguri de unt topit.
Așezați un inel de mere în centrul fiecărui cerc. Topiți fiecare cu 2 lingurițe amestec de zahăr brun. Îndoiți marginile aluatului peste inelele de mere, lăsând centrele neacoperite; sertizați marginile.
Ungeți aluatul cu untul topit rămas; presărați cu zahăr.
Loc 1 în. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți la 375 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc și merele sunt fragede.