Prajituri usoare din grau integral cu unt de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile ușoare cu unt de arahide din grâu integral. O porție conține 107 calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți per porție. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, miere, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: prăjituri cu unt de arahide, prăjituri integrale cu unt de arahide și biscuiți cu unt de arahide cu germeni de grâu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mare, amestecați untul de arahide, untul, mierea, zahărul brun și oul până se omogenizează.
Combinați făina integrală de grâu și praful de copt; se amestecă în aluat până se omogenizează.
Se rulează în bile mici și se așează pe o foaie de biscuiți unsă. Aplatizați ușor folosind o furculiță.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când fursecurile sunt ușor prăjite pe margini.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.