Prajitura usoara de ciocolata a lui Jacques

Prajitura usoara de ciocolata a lui Jacques
Prăjitura de ciocolată ușoară a lui Jacques este un desert care servește 10. O porție conține 721 de calorii, 10 g de proteine și 51 g de grăsimi. Pentru 2,11 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciocolată amăruie, ciocolată, unt și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și prăjitura favorită a lui Jacques Pépin, prăjitura cu nămol de ciocolată a lui Jacques și prăjiturile cu chipsuri de ciocolată a lui Jacques Torres.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Plus 1 1/2 Linguriță Zahăr (3 Uncii)1/2 Cană Plus 1 1/2 Linguriță Zahăr (3 Uncii)
3
Ungeți o tavă de tort de 10 inchi cu spray de gătit pentru legume. Tapetați fundul tavii cu un cerc de hârtie de pergament de 10 inci. Ungeți partea de sus a cercului de hârtie de pergament cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr (3 Uncii)Zahăr (3 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Plus 3 1/2 Linguri Zahăr (6 Uncii)3/4 Cană Plus 3 1/2 Linguri Zahăr (6 Uncii)
Zahăr (6 Uncii)Zahăr (6 Uncii)
4
Puneti ambele ciocolate tocate intr-un castron si topiti-le la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Lingura Ulei Vegetal, Optional1 Lingura Ulei Vegetal, Optional
5
Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță de 1 litru și se pune la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere până se dizolvă tot zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, OptionalUlei Vegetal, Optional
2/3 Cană Apă (5 Uncii)2/3 Cană Apă (5 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Turnați siropul fierbinte în vasul cu ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Bateți până când amestecul este omogen.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se adauga untul si se bate pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Cu ajutorul unui mixer electric, bate ouăle și zahărul până se omogenizează bine. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați acest amestec în amestecul de ciocolată. Aveți grijă să amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Turnați aluatul în tava de tort pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
11
Puneți o foaie de copt cu laturile de 1 inch în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Așezați tava de tort umplută pe tava de copt. Umpleți foaia de copt cu apă, astfel încât apa să acopere partea de jos a formei de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
13
Coaceți până când suprafața tortului pare mată și încordată când este apăsată la mijloc, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Scoateți tava de tort din cuptor și lăsați să se răcească pe un grătar. Opriți cuptorul și lăsați foaia de copt și apa să se răcească înainte de a încerca să le îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Decorare: Dacă doriți să decorați acest tort, puteți face evantai de ciocolată sau puteți rade un bloc de ciocolată cu un curățător de mere. Pentru a face evantai de ciocolată, amestecați uleiul vegetal în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
16
Întindeți un strat gros de amestec de ciocolată pe o suprafață de marmură sau granit (sau utilizați partea din spate a unei foi de copt rece). Folosind un triunghi, împingeți peste suprafața ciocolatei într-o mișcare curbată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
17
Puneți degetul mare pe un colț al triunghiului în timp ce apăsați pentru a prinde ciocolata. Rezultatul ar trebui să semene cu un evantai de ciocolată. Acest lucru necesită puțină practică și nu fiecare ventilator pe care îl faceți va fi utilizabil. Distreaza-te cu el!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista