Portobellos La Grătar Umplute Cu Legume

Portobellos La Grătar Umplute Cu Legume
Portobellos la grătar umplute cu legume durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 277 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, ciuperci portobello, morcovi și dovlecei. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Portobellos La Grătar Umplute Cu Legume, Portobellos Umplute Cu Legume, și Portobellos la grătar umplut cu Mozzarella cu marinată balsamică.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, usturoiul, sarea și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Adăugați ciuperci; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Se toarnă marinada rămasă într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Adăugați legumele rămase; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6
Scurgeți legumele și aruncați marinada. Ciuperci la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați legumele rămase într-un wok sau coș la grătar. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 8-12 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Răspândiți brânza peste ciuperci;top cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista