Plăcintă Proaspătă Cu Mere
Reteta plăcintă cu mere proaspete ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 577 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți mere, scorțișoară măcinată, zahăr suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. face plăcintă crusta se amestecă ca regia pentru 9-Inch două crustă plăcintă, folosind 1/3 cana de apa rece - cu excepția tăiați deasupra marginea de jos patiserie 1 inch de la marginea plăcii.
Se amestecă împreună 1/2 cana de zahar, faina, scortisoara si nucsoara intr-un castron mare.
Adăugați mere; aruncă. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie. Punct cu unt.
Rulați restul de patiserie; tăiați în 10 benzi, fiecare de aproximativ 1/2 inch lățime.
Așezați 5 benzi peste umplutură în placa de plăcintă. Țeseți o bandă transversală prin prima pliere înapoi orice altă bandă din primele 5 benzi. Continuați să țeseți, pliați înapoi benzi alternative înainte de a adăuga fiecare bandă transversală, până când rețeaua este completă. Tăiați capetele. Îndoiți marginea tăiată a crustei inferioare peste capetele benzilor, construind o margine înaltă. Sigiliu și flaut.
Ungeți ușor cu lapte; presărați ușor cu zahăr suplimentar.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când crusta este maro aurie și sucul este bulbuc.