Plăcintă cu portocale înghețată

Plăcintă cu portocale înghețată
Frosty Orange Pie necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 460 de calorii . Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de lapte condensat, crustă de biscuit Graham, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor spectaculos de 36% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fresh Orange Frosty Beverage (Copycat Orange Julius) , Frosty Orange Drink și Frosty Orange Smoothie .

Instrucțiuni

1
Intr-un castron, bate crema de branza si laptele condensat pana se omogenizeaza. Bateți concentratul de suc de portocale. Îndoiți toppingul bătut. Se pune în crustă. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete Salata Goya Si Condimente De Legume2 Pachete Salata Goya Si Condimente De Legume

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Portul de căpșuni de ciocolată Giessinger Surrender, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Port de căpșuni de ciocolată Giessinger Surrender
Port de căpșuni de ciocolată Giessinger Surrender
Atunci când ne predăm puterii și frumuseții de lungă durată a minții, fără a ține cont de frumusețea fizică de scurtă durată, experimentăm satisfacție. Predarea durerilor poate fi experiența supremă de învățare și umilință. La urma urmei, avem nevoie de iertare pentru a ne preda pasiunii. Vin Syrah Porto cu arome naturale de ciocolata si fructe de padure. Inghetata pe roti. AU PLAISIR!!
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista