Plăcintă Cu Nuci Pecan De Modă Veche
Rețeta plăcintei cu Pecan de modă veche este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest desert are 656 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, înghețată vanillan, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă De Pecan De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola sub și apăsați ușor pe marginea plăcii de plăcintă, apoi sertizați decorativ. Înțepați ușor fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute (sau se îngheață 10 minute).
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Adăugați zahăr brun, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă în sirop de porumb, vanilie, coajă și sare. Bateți ușor ouăle într-un castron mediu, apoi amestecați amestecul de sirop de porumb.
Puneți nuci pecan în coajă de plăcintă și turnați uniform amestecul de sirop de porumb peste ele.
Coaceți pe foaia de copt fierbinte până când umplutura este setată, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește complet.
Plăcinta poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire