Plăcintă Cu Dovleac Înghețat

Plăcintă Cu Dovleac Înghețat
Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucșoară măcinată, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Frost Pe Cookie-Urile De Dovleac, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Puneți deoparte 1 lingură pentru topping. Apăsați amestecul de firimituri rămas pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se coace la 350 la 7-9 minute sau până când crusta începe să se rumenească. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, combinați glazura, dovleacul, smântâna, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Îndoiți în topping biciuit. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
SmântânăSmântână
ScorțișoarăScorțișoară
GlazuraGlazura
DovleacDovleac
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
GhimbirGhimbir
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu amestecul de firimituri rezervat. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista