Espresso Ice

Espresso Ice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Espresso Ice. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, granule de espresso instant, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Negrese espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci sau ceramică, amestecând până când zahărul și espresso se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți amestecul cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați încă 1 oră și 35 de minute sau până la înghețarea completă, răzuind întregul amestec cu o furculiță la fiecare 30 de minute.
3
Scoateți amestecul în căni de espresso sau pahare mici și, dacă doriți, acoperiți cu topping bătut și fasole espresso acoperită cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Fasole EspressoFasole Espresso
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista