Espresso Ice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Espresso Ice. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, granule de espresso instant, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Negrese espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci sau ceramică, amestecând până când zahărul și espresso se dizolvă.
Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți amestecul cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați încă 1 oră și 35 de minute sau până la înghețarea completă, răzuind întregul amestec cu o furculiță la fiecare 30 de minute.
Scoateți amestecul în căni de espresso sau pahare mici și, dacă doriți, acoperiți cu topping bătut și fasole espresso acoperită cu ciocolată.