Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 353 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scurtare solidă a legumelor, sare, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și scurtare; folosind porniri/opriri, tăiați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Stropiți 4 linguri de apă cu gheață peste amestec. Procesați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Intindeti aluatul între 2 foi de folie de plastic la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Transferați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub. Crimp marginile decorativ. Pierce partea de jos a crustei peste tot cu furculita. Înghețați crusta 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Preîncălziți cuptorul la crusta de linie 375 F. F. cu folie de aluminiu. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți până devin aurii și setați, aproximativ 10 minute. Mișto. (Crusta poate fi făcută cu 1 zi înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Bateți 1/2 cană zahăr, ouă, gălbenuș de ou și făină într-un castron mediu. Aduceți laptele și nuca de cocos la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Reveniți la aceeași cratiță; gatiti pana cand crema de patiserie se ingroasa si fierbe, amestecand continuu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în extracte de vanilie și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
4
Transferați crema de patiserie într-un castron mediu. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea pielii. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Transferați umplutura în crustă. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Prajiti nuca de cocos in tigaie mica grea la foc mediu pana se rumeneste usor, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul și extractul de nucă de cocos într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți frisca peste tot umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Se presară uniform cu nucă de cocos prăjită. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
5
Se servește rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista