Tocană De Legume Africane

Tocană De Legume Africane
Tocană de legume africane necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, primești o supă care servește 70. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Legume Din Africa De Nord, Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest, și Sănătos Și Delicios: Tocană De Legume Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina la foc mediu într - o cratiță mare; adăugați ceapă, pătrunjel, usturoi, scorțișoară, turmeric, piper și ghimbir; amestecați ocazional până când ceapa este fragedă-adăugați puțină apă dacă începe să se lipească.Se amestecă în apă, morcov și linte; se fierbe, apoi se reduce focul și se acoperă la foc mic 25 de minute.Se amestecă orezul și roșiile nedrenate; se fierbe, apoi se reduce focul și se acoperă la foc mic timp de 20 de minute.Se amestecă mazărea, fasolea și sarea și piperul după gust; se fierbe, apoi se reduce focul și se acoperă la foc mic 5 minute sau până se înmoaie.Dacă doriți, serviți cu o păpușă de iaurt sau smântână - 1 porție = 275 cal, 3G grăsime, 56G carbohidrați, 10g fibre, 12 g pro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
TurmericTurmeric
LinteLinte
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții70
Scor De Sănătate3
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista