Plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos

Plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă plăcinta cu bezea cu cremă de cocos. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 251 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Un amestec de lapte, zahăr, albușuri și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 55 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pie-O-Neer Placintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos, plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos și marshmallow și plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o folie de grosime dublă. coace la 450° timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc
2
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc
3
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, făina și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
LapteLapte
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
4
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
5
Se ia de pe foc; se amestecă ușor vanilia și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
48 De Scobitori Rotunde48 De Scobitori Rotunde
6
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Pentru bezea, bate albusurile spuma si crema de tartru intr-un castron mic, la viteza medie, pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la mare putere, până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
8
Se întinde uniform peste umplutura fierbinte, sigilând marginile cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
10
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar timp de 1 oră. Dati la frigider 3 ore inainte de servire. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea să încerci Angel Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Îngerul lui Messina Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling, când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista