Plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă plăcinta cu bezea cu cremă de cocos. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 251 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Un amestec de lapte, zahăr, albușuri și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 55 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pie-O-Neer Placintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos, plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos și marshmallow și plăcintă cu cremă de bezea cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o folie de grosime dublă. coace la 450° timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, făina și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor vanilia și nuca de cocos.
Pentru bezea, bate albusurile spuma si crema de tartru intr-un castron mic, la viteza medie, pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la mare putere, până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă.
Se întinde uniform peste umplutura fierbinte, sigilând marginile cu crustă.
Se presară cu nucă de cocos.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar timp de 1 oră. Dati la frigider 3 ore inainte de servire. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea să încerci Angel Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Îngerul lui Messina Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling, când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.