Plăcintă cu cartofi dulci

Plăcintă cu cartofi dulci
Plăcintă cu cartofi dulci cu moale de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară, cartofi dulci copți, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum plăcintă cu cartofi dulci cu moale, caserolă cu cartofi dulci și bol pentru smoothie cu cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți cartofii dulci, smogul de ouă, ouăle, zahărul, untul, romul, scorțișoara și nucșoara împreună într-un castron cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Turnați amestecul de cartofi dulci în crusta de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și continuați coacerea până când plăcinta se întărește, 50 până la 55 de minute. Răciți la frigider pentru cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista