Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan

Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan
Placinta cu bezea cu lamaie cu crusta de Pecan ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, zahăr brun auriu, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan prăjită, Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită, și Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mare; se adaugă unt și se scurtează. Folosind mixerul electric, bateți la viteză mică până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață. Bateți până când aluatul se ține împreună, adăugând mai multă apă cu 1/2 linguri dacă este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați discul în hârtie cerată și răciți până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
3
Intindeti aluatul între foi de hârtie cerată la 12-inch rotund. Îndepărtați foaia superioară de hârtie. Inversați aluatul într-un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci; îndepărtați hârtia. Apăsați ușor aluatul în vas. Trim consola la 3/4 inch; rândul său, sub și crimp margine decorativ. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până la aur la margine, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia și fasolea; continuați să coaceți până când crusta este aurie palidă, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, aproximativ 12 minute. Se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți 1 3/4 căni de zahăr și 1/3 cană de amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Adăugați treptat 1 1/2 căni de apă și suc de lămâie, amestecând până când amidonul de porumb se dizolvă și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați gălbenușurile și coaja; bateți pentru a amesteca. Gatiti la foc mediu-mare pana cand umplutura se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Folosind mixerul electric, bateți albușurile și crema de tartru într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr, bătând până când este rigid și strălucitor. Bezea Movilă deasupra umpluturii calde de lămâie, răspândindu-se pentru a sigila până la crustă la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Coaceți plăcinta până când bezea este aurie, aproximativ 20 de minute. Plăcintă rece 1 oră. Se dă la frigider până la 6 ore; se servește rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista