Plăcintă Cremoasă Cu Var

Plăcintă Cremoasă Cu Var
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie și iaurt cremos cu lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne până când cerealele arată ca firimiturile de cracker graham (sau zdrobiți fin în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
CerealeCereale
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
3
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele crustei până se omogenizează. Apăsați amestecul de crustă uniform și ferm în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este ferm. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În cratița de 1 litru, amestecați apa și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Presărați gelatină pe amestecul de suc de lămâie; lasa sa stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
7
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina. Se răcește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Adăugați amestecul de iaurt și suc de lămâie; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Îndoiți toppingul biciuit și coaja de tei. Lingură în crustă. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
IaurtIaurt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista