Papaya Se Desparte

Papaya Se Desparte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Papaya Splits. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de piper, suc de lămâie, papaya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Paleta de Papaya Y Coco (papayan și nucă de cocos Popsicle), Beachy Papaya barci cu Papaya semințe burniță, și Cel Mai Bun-Vreodată Banane Desparte.

Instrucțiuni

1
Tăiați o papaya coaptă de 1 kilogram pe lungime în sferturi și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Bateti impreuna 1/4 cana ardei rosu fierbinte jeleu și 1 1/2 linguri suc de lămâie. Topiți fiecare pană de papaya cu 1/2 cană sorbet de mango și turnați amestecul de jeleu în mod egal peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista