Usturoi Parmezan Portocaliu Roughy

Usturoi Parmezan Portocaliu Roughy
Usturoi Parmezan portocaliu Roughy necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 128 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți unt, sare, fileuri portocaliu dur și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Usturoi Parmezan Portocaliu Roughy, Parmezan Portocaliu Dur, și Parmezan Portocaliu Roughy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați filetele rugoase portocalii pe tigaia pentru broiler și strecurați lămâia peste vârful peștelui. Fierbeți fileurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Combinați parmezanul, untul, dijionnaise, usturoiul și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Scoateți peștele din cuptor și întindeți amestecul de brânză deasupra filetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se presară cu boia de ardei. Se fierbe până când toppingul se rumeneste ușor și peștele se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista