Usturoi Parmezan Portocaliu Roughy
Usturoi Parmezan portocaliu Roughy necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 128 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți unt, sare, fileuri portocaliu dur și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Usturoi Parmezan Portocaliu Roughy, Parmezan Portocaliu Dur, și Parmezan Portocaliu Roughy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Așezați filetele rugoase portocalii pe tigaia pentru broiler și strecurați lămâia peste vârful peștelui. Fierbeți fileurile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Combinați parmezanul, untul, dijionnaise, usturoiul și sarea într-un castron mic.
Scoateți peștele din cuptor și întindeți amestecul de brânză deasupra filetelor.
Se presară cu boia de ardei. Se fierbe până când toppingul se rumeneste ușor și peștele se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 3 minute.