Placă rapidă și ușoară Paillard de pește gătit cu ghimbir, usturoi și roșii

Placă rapidă și ușoară Paillard de pește gătit cu ghimbir, usturoi și roșii
Rapid și ușor placă fierte pește Paillard cu ghimbir, usturoi, și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 712 calorii, 116g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $11.65 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cimbru, frunze de dafin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pește rapidă și ușoară cu usturoi aioli, Creveți de usturoi-Lime gătite pe o farfurie de sare din Himalaya, și Friptură de vită cu roșii fierte lent și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți feliile de pește Până când au o grosime uniformă de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Puneți 4 plăci rezistente la căldură în cuptor sau sub broiler până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Îndepărtați și periați fiecare 1 cu 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Condimentează paillardele de pește cu sare și piper și pune 1 pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Amestecați stocul de pește, ghimbirul, usturoiul și roșiile într-o tigaie sotată. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Împingeți untul rămas în sos și turnați-l peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Până când garnisiți plăcile cu cilantro, peștele va fi gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Spălați carcasele de pește, îndepărtați branhiile de pe capete și, sub apă curgătoare, îndepărtați orice sânge din coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Puneți țelina, ceapa, ierburile și sarea într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați 1 cană de apă, acoperiți și transpirați amestecul la foc mic timp de 10 minute. Nu lăsați să apară rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12
Adăugați carcasele de pește și apa rămasă. Se aduce la fierbere la foc mare. În momentul în care fierbe, coborâți focul la foc mic. Amestecați oasele foarte ușor timp de câteva secunde, astfel încât orice albumină coagulată prinsă în partea de jos să se ridice la suprafață. Îndepărtați orice gunoi, evitând legumele sau ierburile plutitoare. Simmer descoperit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
13
Adăugați vinul și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Se scoate de pe foc, se lasă să stea 5 minute, apoi se toarnă cu grijă tot stocul într-o strecurătoare fină așezată peste un recipient. Nu apăsați pe niciun pește din filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
PolonicPolonic
15
Puneți ultimul stoc în filtru și aruncați resturile. Refrigerați imediat stocul neacoperit. Când este rece, acoperiți și păstrați la frigider sau congelat până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista