Placinta Cu Banane
Placinta cu banane necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 331 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de amestec instant de budincă de banane, lapte, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Butterfinger Pie, și Placinta cu rosii a lui Sandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham și zahărul. Se amestecă untul topit.
Se amestecă bine, apoi apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie 9x13 inch.
Tăiați bananele în felii de 1/4 inch și faceți un singur strat de felii de banane pe crusta de cracare graham. Rezervați felii de banane rămase.
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză până la pufos.
Adăugați amestecul de budincă și amestecul de bici până se omogenizează.
Adăugați lapte și amestecați până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Se toarnă amestecul peste stratul de banane.
Faceți un alt strat de felii de banane deasupra stratului de budincă. Acoperiți bananele cu topping biciuit. La frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire. Dacă folosiți felii de banane pentru garnitură, aruncați cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea.