Braciole umplute cu spanac într-un sos de duminică cu Pappardelle
Spanac Braciole umplute într-un sos de duminică cu Pappardelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2321 calorii, 114g de proteine, și 108g de grăsime fiecare. Pentru $11.34 pe portie, această rețetă acoperă 83% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, capace de ciuperci portabella, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos de duminică cu cârnați și Braciole, Cârnați și spanac umplute scoici pentru duminică, și Braciole De Porc Cu Tagliatelle Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru braciole: dezghețați, scurgeți și stoarceți spanacul organic congelat uscat într-un prosop de bucătărie curat și separați cu vârful degetelor în timp ce adăugați într-un bol de amestecare. Condimentează spanacul cu sare, piper negru și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați ouăle fierte tocate, coacăzele, nucile de pin, usturoiul tocat fin și brânza în castron și combinați ușor. Condimentează carnea cu sare și piper și aranjează fiecare friptură cu unul dintre capetele înguste de lângă tine. Împărțiți umplutura uniform între feliile de carne. Împrăștiați umplutura peste carne, lăsând o margine sau o margine de 1/2 inci pe laturi. Îndoiți marginea peste umplutură și introduceți marginile în timp ce rotiți fiecare pachet pentru a fixa umplutura. Înfășurați și rotiți pachetele rămase și asigurați-le cu sfoară de bucătărie pentru a acoperi capetele și mijlocul, cum ar fi înfășurarea unui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Coacăze
Sos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încălziți un cuptor olandez mare cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei la foc mediu-mare. Se rumenesc mănunchiurile de carne 6 până la 8 minute pentru a carameliza uniform carnea peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Scoateți mănunchiurile din tigaie și adăugați încă 1 lingură de ulei de măsline, dați o întoarcere a tigaiei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați morcovii tocați, ceapa, usturoiul feliat, frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Lăsați legumele să gătească 5 minute pentru a se înmuia, apoi amestecați rozmarinul tocat și salvia timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a dezvolta parfumul, apoi adăugați vinul alb și răzuiți picăturile de tigaie. Se amestecă bulionul de pui și roșiile. Împărțiți roșiile cu o lingură sau un masher de cartofi. Aduceți sosul într-o bulă, adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți încă 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
După 2 ore, rumeniți cârnații într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați legăturile rumenite la sos și scufundați-le ușor, cuibărindu-le cu mănunchiurile de carne. Fierbeți amestecul încă 30 de minute pentru a găti cârnații și combinați aroma lor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste. Sare apa și gătește pastele la al dente. Rezervați o ceașcă de lichid de gătit amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți mănunchiurile de carne pe un platou și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Scoateți cârnații pe o farfurie separată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
10
Scurgeți pastele și reveniți la o oală fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și jumătate din sos, aruncați pentru a combina, adăugând puțină apă de gătit cu amidon pentru a face totul să se reunească pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12
Tăiați șirul din carne și serviți carnea presărată cu mai mult sos și presărată cu pătrunjel proaspăt pe farfurii mari de cină cu paste pappardelle fierbinți, acoperite cu busuioc proaspăt și niște Parm ras alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Pătrunjel Proaspăt
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
13
Nota bucătarului: rezervați cârnații și orice linguri de sos rămase pentru o masă de pregătire mai târziu în săptămână. Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone, urmează rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Echipament Special: sfoară de bucătărie .
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
1
Dacă gătiți o masă înainte cu pâine care nu va fi folosită timp de câteva zile, puneți-o în congelator într-o pungă etanșă sau înfășurați bine. Desfaceți pentru a dezgheța la temperatura camerei și apoi crusta într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Între timp, încălziți câteva linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă ciupercile și se sotează până se moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Adăugați ceapa, ardeii cubanelle, ardeiul chile și usturoiul la fraged-crocant, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Nota bucătarului: nu sare ceapa și ardeii, deoarece va extrage mai multe lichide și vom găti puțin pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la foc mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la cârnați pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Adăugați o oală de sos în tigaia cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Împărțiți pâinea pe orizontală, apoi înjumătățiți-o în 4 bucăți mari. Aranjați bucățile de pâine pe rafturi de răcire așezate peste foi de copt pentru a permite căldurii să circule în jurul pâinii. Înjumătățiți cârnații pe lungime. Puneți pâinea cu sos, acoperiți cu cârnații tăiați cu fața în jos, punctați cu mai mult sos și acoperiți cu ardei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți pâinea 12 până la 15 minute sau până se topește și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)