Șuncă La Cuptor Glazurată
Sunca la cuptor glazurate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 1403 calorii, 110g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,91 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, zahăr brun, sifon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scor suprafața șuncă aproximativ 1/8-inch adâncime într-un model de diamant. Introduceți un cuișor în mijlocul fiecărui diamant.
Coaceți șunca timp de 2 până la 2 1/2 ore sau mai mult, în funcție de instrucțiunile pachetului.
Încălziți zahărul brun, muștarul, oțetul și sifonul într-o cratiță mică până la bule. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
După 2 ore de coacere, periați glazura pe șuncă în intervale de 20 de minute până când este frumos și lucios.