Pizza Trick-or-Treat

Pizza Trick-or-Treat
Rețeta Trick-or-Treat Pizzan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chipsuri de ciocolată semidulce, bomboane de halloween, aluat de prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Truc și trata Briose, Înghețată Trick-or-Treat, și Cifre de afaceri Trick-or-Treat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 5-10 minute pentru a se înmuia. Apăsați pe un 14-in fără grăsime. Pizza pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc profund. Se răcește pe tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați gros bomboane mari; deoparte. Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și untul de arahide; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Răspândiți peste crustă; top cu bomboane. La frigider, acoperit, până când amestecul de ciocolată este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Tăiați în pene.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista