Pizza Italiană Escarole

Pizza Italiană Escarole
Rețeta italiană Escarole Pizza ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 1376 calorii, 50g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană), Escarole Stil Italian, și Supă de pui italiană cu chifteluțe și Escarole.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți ușor crusta de pizza cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Se întinde cu un strat subțire de sos de pizza și se presară cu usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Sos De PizzaSos De Pizza
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Îndepărtați tulpinile groase din escarole și aranjați frunzele peste pizza. Acoperiți cu mozzarella mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
EscarolaEscarola
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista