Pizza Cu Cheeseburger

Pizza Cu Cheeseburger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Cheeseburger Pizzan. Pentru $2.48 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, ardeiul gras, condimentele de friptură din montreal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Încearcă Pizza Cu Cheeseburger, Pizza Cu Cheeseburger, și Pizza Cu Cheeseburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați aluatul de pizza să se odihnească conform instrucțiunilor pachetului. Apăsați aluatul într-o tigaie de pizza de 16 inci sau într-o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o tigaie mare, combinați ardeii grași și ceapa. Gatiti la foc mediu pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc. Apoi, adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se sfărâmă și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
6
Se ia de pe foc și se scurge bine.
7
Întindeți muștarul peste crusta de pizza. Se acoperă cu provolone, amestec de vită și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProvoloneProvolone
MuștarMuștar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Carne De VităCarne De Vită
8
Se presară cu condimentul de friptură din Montreal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Montreal Steak CondimenteMontreal Steak Condimente
9
Coaceți până când crusta se rumeneste și brânza se topește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Tăiați în pene pentru a servi.

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Vin Roșu Sec, Categoria De Produse Alimentare, Shiraz, Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Chianti, Tipul Elementului De Meniu, Vinul Barbera, Verdicchio, Trebbiano, Sangiovese

Cheeseburger Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Raventos i Blanc De La Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista