Piure de cartofi cu bacon
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, piureul de cartofi cu bacon ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această garnitură are 342 de calorii, 10 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 3. Pentru 63 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, fâșii de bacon, pudră de usturoi și brânză cheddar. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este bun. Încercați piure de cartofi cu slănină, piure de cartofi cu slănină și piure de cartofi cu slănină prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați laptele, maioneza, arpagicul, pudra de usturoi și piperul; Pireu de cartofi. Se amestecă brânza și baconul.