Pieptul lui Helen
Piept reteta Helen ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $ 4.0 pe portie. Acest fel principal are 510 calorii, 61G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de roșii, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Helen ' s Shoofly Pie, Bunica lui Helen Struffoli, și Helen Salmon Chesseball. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Căutați pieptul pe toate părțile.
Scoateți din tigaie, și ceapa saut și usturoi. Întoarceți pieptul în tigaie și condimentați cu boia, sare kosher și piper; acoperiți cu sos de roșii și 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți 2 ore.
Scoateți pieptul din tigaie și lăsați să se răcească; feliați pe diagonală, reveniți la tigaie și gătiți 30 de minute sau până se înmoaie.
* Cereți măcelarului dvs. piept tăiat mai întâi sau tăiat plat, care este mai slab.
**Pentru un plus de aromă, adăugați 3 până la 4 morcovi la piept cu 40 de minute înainte de gătit.