Pieptul de vită afumat al lui Tony
Reteta de carne de vită afumată Tony este gata în aproximativ 19 ore și 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $ 3.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 396 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, piper, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron combinați toate ingredientele uscate și amestecați bine.
Tăiați pieptul, lăsând aproximativ 1/4 inch de grăsime. Condimentează pieptul cu aproximativ 1/4 cană de frecare (Vezi nota bucătarului).
Lăsați pieptul să se marineze peste noapte la frigider.
Preîncălziți grătarul la 250 de grade F folosind cărbune și hickory.
Folosind căldură indirectă, gătiți pieptul timp de 3 1/2 ore și răsturnați. Gatiti inca 3 1/2 ore, gatiti pentru un total de 7 ore. (Aproximativ 1 1/2 ore pe kilogram.) Pieptul ar trebui să gătească la o temperatură internă de 185 grade F.
Odihniți-vă timp de 10 minute pe o placă de tăiere înainte de a tăia. Feliați pieptul împotriva bobului.