Pieptul de vită afumat al lui Tony

Pieptul de vită afumat al lui Tony
Reteta de carne de vită afumată Tony este gata în aproximativ 19 ore și 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $ 3.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 396 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, piper, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron combinați toate ingredientele uscate și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați pieptul, lăsând aproximativ 1/4 inch de grăsime. Condimentează pieptul cu aproximativ 1/4 cană de frecare (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Lăsați pieptul să se marineze peste noapte la frigider.
5
Preîncălziți grătarul la 250 de grade F folosind cărbune și hickory.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Folosind căldură indirectă, gătiți pieptul timp de 3 1/2 ore și răsturnați. Gatiti inca 3 1/2 ore, gatiti pentru un total de 7 ore. (Aproximativ 1 1/2 ore pe kilogram.) Pieptul ar trebui să gătească la o temperatură internă de 185 grade F.
7
Odihniți-vă timp de 10 minute pe o placă de tăiere înainte de a tăia. Feliați pieptul împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Acest Syrah are o culoare roșu rubiniu închis și are cireșe negre, lemn dulce, piperși note de vânat sălbatic pe nasul parfumat. Există indicii de violete șiceai negru care echilibrează aromele fructelor. Intrarea sa suplă pe palateis urmată de o structură frumos rafinată și un finisaj lung aparent nesfârșit.
DificultateExpert
Gata În19 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista