Reteta piept Mexican și biscuiți este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $ 7.03 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 1015 calorii, 88G de proteine, și 48G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pieptul de vită, morcovii, mărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Piept Mexican, Biscuiți Mexicani, și Plăcintă mexicană cu biscuiți cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați sarea, zahărul brun, ardeiul, praful de usturoi, semințele de muștar, coriandrul, chimenul, ghimbirul, oregano, cayenne și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pentru Asezonarea Cărnii
Sifon Crema Dietetica
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Poate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Pentru carnea de vită fiartă: aduceți pieptul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Presărați piper negru, apoi frecați o parte din amestecul de condimente pe carne. Rezervați 2 linguri amestec de condimente pentru o altă utilizare, cum ar fi fasole neagră și Chilaquiles de vită cu ouă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați pieptul și gătiți până se rumenesc.
6
Transferați pe o farfurie.
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, usturoiul, țelina, morcovii și ceapa și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, timp de 5 minute. Amestecați piureul de chipotle și pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut. Amestecați berea și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piure De Chile Chipotle
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Adăugați bulionul și piureul de roșii și aduceți la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Lingură Plină De Piper Alb
9
Adăugați pieptul, acoperiți și fierbeți la cuptor până când este foarte fraged, 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Între timp, coaceți 12 biscuiți cu picături conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Transferați pieptul pe o tăietură. Pureați sosul cu un blender de imersie sau într-un robot de bucătărie. Feliați pieptul. Rezervați 1 1/2 lire sterline pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi fasole neagră și Chilaquiles de vită cu ouă prăjite. Întoarceți pieptul în sos, amestecând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Placă De Tăiere
1
Bateți împreună uleiul, oțetul, zahărul și sucul de lămâie într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați merele, varza și ceapa, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 Ananas
Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Împărțiți carnea de vită și sosul între farfurii și serviți cu biscuiții și slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch