Piept De Vită Fiert
Piept de vită fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 614 calorii, 82G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 5,28 USD pe porție. 44 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, consomme de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de ore și 10 minute. Este perfect pentru Hanuka. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 93%. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați consomma de vită, sosul de soia, sucul de lămâie, fumul lichid și usturoiul într-o tigaie mare (o unică folosință este foarte bună).
Așezați pieptul în marinată, cu partea grasă în sus. Acoperiți bine cu folie. Marinați la frigider timp de 24 până la 48 de ore.
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Gatiti pieptul in tigaia acoperita cu folie pana cand furculita este frageda, aproximativ 40 de minute pe kilogram (6 pana la 7 ore).
Transferați pe o tăietură, feliați-o pe cereale și puneți feliile înapoi în lichidul de gătit.
Serviți imediat, lingând sucul peste felii. (Se poate folosi sos de grătar, dacă se preferă.)
Puteți păstra tigaia în frigider timp de până la 2 zile sau puteți îngheța pentru utilizare la o dată ulterioară. Dacă grăsimea se colectează și se întărește în partea de sus, îndepărtați și aruncați.
Pieptul este grozav cu piureul de cartofi, cu sucul spoonat deasupra. De asemenea, este minunat pe un sandwich cu brânză topită.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Peter Lehmann Barossan Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Fabricat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat diferite interpretări ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Aromele ridicate de cireșe și fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.