Piept de vita

Piept de vita
Piept de vită durează aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,26 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 418 de calorii. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți morcovi, căței de usturoi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor evreiești. Va fi un succes la evenimentul tău Hanukkah. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 91%. Rețete similare sunt pieptul de vită, pieptul de vită la grătar și pieptul de vită picant.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
3
Pe o placă de tăiat, zdrobiți usturoiul și 1/2 linguriță de sare împreună cu partea plată a cuțitului într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
4
Adăugați rozmarinul și continuați să pasați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
5
Puneți pasta de usturoi-rozmarin într-un castron mic și adăugați 2 linguri de ulei de măsline; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
6
Condimentați ambele părți ale pieptului cu o cantitate suficientă de sare kosher și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
7
Puneți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare și ungeți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
8
Pune pieptul în tigaie și prăjește pentru a forma o crustă maronie frumoasă pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Intreaga Proaspata Sau CongelataZmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
9
Așezați legumele peste tot în jurul pieptului și turnați pasta de rozmarin peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
10
Se adauga vinul si rosiile; se adauga patrunjelul si foile de dafin. Acoperiți strâns tava cu folie de aluminiu și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Cu Lemn De Măr, Tăiată în Bucăți MiciSlănină Afumată Cu Lemn De Măr, Tăiată în Bucăți Mici
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
11
Coaceți aproximativ 3 până la 4 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu sucul din tigaie, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
12
Scoateți pieptul pe o masă de tăiat și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Scoateți legumele din tigaie și pe un platou, acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
13
Se toarnă o parte din excesul de grăsime și se pune tava cu sucul din tigaie pe aragaz la foc mediu-mare. Se fierbe si se amesteca 5 minute pana scade sosul cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
14
(Dacă doriți un sos mai gros, amestecați 1 lingură de făină cu 2 linguri de vin sau apă și amestecați în sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 InciLemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
2 Uncii Fluide De Amestec Acru2 Uncii Fluide De Amestec Acru
VinVin
15
Tăiați pieptul peste bob (liniile musculare) pe o diagonală ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
16
Serviți cu clătite de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
17
4 cartofi ruginii medii, decojiti
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
18
2 cepe medii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
19
Sare kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
20
2 albusuri, batute usor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
21
1/4 ceasca de arpagic tocat marunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
22
Ulei vegetal, pentru prajit
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
23
Sugestie de servire: sos de mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Decojit și TocatDovlecel, Decojit și Tocat
24
Folosind o răzătoare cu cutie sau un robot de bucătărie, rade grosier cartofii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ou Plus 1 Lingura LapteOu Plus 1 Lingura Lapte
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
25
Puneți cartofii și ceapa ras împreună într-o cârpă de brânză sau un prosop și răsuciți-l pentru a stoarce excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, PrajiteSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, Prajite
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
26
Puneti cartofii uscati si ceapa intr-un bol si asezonati cu sare si piper. Încorporați albușurile și arpagicul pentru a lega amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
27
Încingeți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și acoperiți cu 1/4 inch de ulei. Pentru fiecare clătită se iau aproximativ 2 linguri din amestecul de cartofi și se aruncă în uleiul încins; aplatizați ușor cu o spatulă, astfel încât să se prăjească subțiri și crocante. Se prăjește timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
Tortile De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albe, Sau Coji De Taco PreparateTortile De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albe, Sau Coji De Taco Preparate
28
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; asezonați cu sare cât timp clătitele de cartofi sunt încă fierbinți. Continuați să prăjiți, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, până se epuizează tot amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
29
Serviți imediat cu sos de mere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Decojit și TocatDovlecel, Decojit și Tocat

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piepta de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista