Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Prosciutto și brânză Gruyulincrore (Cordon Bleu de pui). Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sunny ' s sunca si branza umplute piept de pui (pui Cordon Bleu), Gruyere, Arugulan și Prosciutto-piept de pui umplut, și Piept de pui umplut cu brânză și Prosciutto.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Așezați panko și 1 lingură de ulei într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Așezați Dijonul și restul de 4 lingurițe de ulei într-un alt vas puțin adânc și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal.
Așezați 1 bucată de pui pe o suprafață de lucru, acoperiți cu folie de plastic și bateți la o grosime uniformă de 1/4 inch cu un ciocan de carne, un sucitor sau fundul unei tigaie; transferați pe o farfurie mare. Repetați cu bucățile rămase de pui.
Așezați puiul pe o tăietură și condimentați ambele părți cu sare și piper. Aranjați piesele astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Așezați 1 bucată de prosciutto deasupra unei bucăți de pui pe verticală și o a doua bucată perpendiculară, făcând un model încrucișat. Centrați un sfert din brânză peste prosciutto orizontal. Îndoiți ambele bucăți de prosciutto peste brânză pentru a o acoperi complet și a o Închide. Îndoiți fundul puiului în sus peste pachetul de brânză și prosciutto pentru a-l închide, apoi rulați bine într-un cilindru. Folosiți 2 scobitori pentru a fixa ruloul; pus deoparte. Repetați cu restul de pui, prosciutto și brânză.Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de Dijon și rotiți-o pentru a o acoperi într-un strat subțire și uniform. Apoi puneți-l în panko, rulați pentru a acoperi și apăsați pesmetul pe pui pentru a adera.
Așezați puiul pâine pe foaia de copt pregătită și repetați cu cilindrii de pui rămași, distanțându-i uniform pe foaie.
Coaceți până când brânza este topită și puiul este gătit până la capăt, aproximativ 45 de minute.
Scoateți scobitorii și serviți imediat.