Fritters De Ricotta Afumată

Fritters De Ricotta Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fritters de Ricotta afumată. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, ouă, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, și Prajituri de cartofi dulci cu fasole Pinto fumurie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sita peste vasul mediu; căptușiți sita cu strat dublu de pânză de brânză, lăsând o surplombă lungă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
SitaSita
BolBol
2
Așezați brânza ricotta în sită pregătită și înfășurați îmbrăcămintea de brânză în jurul ricottei, strângând ușor pentru a elibera o parte din lichid din ricotta. Acoperiți și refrigerați până când ricotta și-a eliberat cea mai mare parte a lichidului și brânza este suficient de uscată pentru a forma în bile, cel puțin 24 de ore și până la 2 zile.Aruncați lichidul scurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Tapetați foaia de copt cu folie de plasticsau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați ricotta scursăbrânză într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
MixPecorino Romano brânză și smokedmozzarella în ricotta. Condimentează după gust cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
6
Adăugați 1 ou; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Așezați făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți restul de 2 ouă într-un alt castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Puneți parmezanul într-un alt castron mic.Formați amestecul de ricotta în bile de mărimea nucului(aproximativ 1 lingură ambalată pentru fiecare).Lucrând cu 1 bilă de brânză odată, înmuiați în ou bătut, apoi rulați în făină, apoi acoperiți din nou cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Roll brânză ballin parmezan, acoperire complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
RolaRola
11
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetațicu bile de brânză rămase. Se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Se toarnă suficient ulei de măsline în skilletto mare ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Lean deep-frythermometer împotriva partea de tigaie cubulb scufundat în ulei; ulei de căldură la 360 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Lucrând în loturi, coborâți câteva bile de brânză odată în ulei fierbinte și prăjiți până laaur, întorcându-se ocazional, 30 de secundela 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferațifritters pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Împărțiți-văprintre farfurii și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Dacă îl găsiți, cumpărați o bucată de brânză ricotta care are o strecurătoareconstruit în recipient, care eliminănevoia de scurgere. Căutați fumatmozzarella la unele supermarketuri și lamagazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
1
Cu ambele aperitive, pouran Chardonnay Italian. Donatellei îi plac notele tropicale de fructe ale Chardonnay-ului Tormaresca din 2008 din Puglia (Italia, 12 USD). Dacă nu găsiți acea sticlă, încercați biodinamicul 2008 Alois Lageder "Beta Delta"Chardonnay-Pinot Grigio (Italia, 22 USD). Amestecul său defructe aromate și aciditate strălucitoare ar fi delicioscu biscuiții de ricotta și pâinea cu burrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
BurrataBurrata
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PâinePâine
FructeFructe
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista