Sunday Rag

Sunday Rag
Sunday Rag ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $3.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 717 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, legături de cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni Cu Duminică Seara Ragu, Sunday Slow Cooker Beef Rag 8, și Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Ragu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați roșiile cu suc (1 cutie la un moment dat) într-un blender până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o oală largă de 10 până la 12 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșii pur și simplu, frunze de dafin și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 40 până la 45 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
SareSare
1
Se amestecă împreună usturoiul, pătrunjelul, brânza și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
2
Pound top rotund la 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu un sucitor sau carne pounder. Puneți amestecul de pătrunjel uniform peste Cotletele de vită (aproximativ 3 linguri fiecare). Începând cu o latură scurtă, înfășurați cotletele și legați la fiecare capăt cu sfoară pentru a face braciole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
1
Formați amestecul de chiftele rezervat în bile (aproximativ 16), folosind o măsură de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Se condimentează braciole cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total) și se rumenesc bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-o tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și cârnați rumeniti în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se transferă în tigaie cu braciole.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se usucă umărul de porc și se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
PiperPiper
SareSare
6
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și umărul de porc brun peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se usucă coastele de porc și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
PiperPiper
SareSare
9
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și coaste rumenite bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Încălziți uleiul rezervat de la polpette în tigaie la foc mediu până când strălucește. Se prăjesc chiftele în 2 loturi (nu se aglomerează), întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante. (Aruncați uleiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Întoarceți sosul la foc mic și adăugați cu grijă toate carnea și sucurile. Fierbeți, parțial acoperit, amestecând ușor ocazional (nu rupeți chiftelele), până când toate carnea sunt fragede, aproximativ 2 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
2
Transferați carnea cu clești pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
3
Se servește cu fettuccine și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
SosSos
1
Sosul de roșii cu carne poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit (acoperit odată răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate47
Revista