Rigatoni cu brânză și cârnați italieni
Rețeta Rigatoni cu brânză și cârnați italieni ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sos marinara, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rigatoni cu brânză și cârnați italieni, Cârnați italieni la cuptor și Rigatoni, și Rigatoni cu cârnați: italiană ușoară.
Instrucțiuni
Gatiti rigatoni in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Între timp, preîncălziți broilerul. Gatiti cârnații în oală mare grea la foc mediu-mare până când nu mai este roz, amestecând frecvent și rupându-vă cu spatele lingurii de lemn.
Se adauga usturoiul si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Scurgeți excesul de ulei și readuceți oala la foc mediu-mare. Se amestecă sosul marinara și ardeiul roșu zdrobit, apoi pastele. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți pastele între patru 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare sau cupe cu cremă.
Presărați mozzarella și parmezanul.
Așezați în broiler până când brânza se topește și începe să se rumenească, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 1 1/2 minute.
Presărați rigatoni cu pătrunjel, stropiți cu ulei de măsline și serviți.