Pieptul de pui prăjit cu miere necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare de ceapă, zară, sare kosher și jumătăți de piept de pui. 653 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de pui cu bere înnegrită, Pui Prăjit Cu Saramură, și Pui Prăjit Cu Saramură.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apă rece, sare kosher și miere într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați piept de pui și cântăriți-le cu o farfurie pentru a le menține complet scufundate. Acoperiți întregul vas cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Scoateți vasul din frigider; scurgeți și uscați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă zară peste pui într-un castron mare. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați făina, piperul negru, sarea de usturoi, sarea de ceapă și piperul cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Sare De Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Înveliți fiecare piept de pui în amestec de făină până când este bine acoperit pe toate părțile; așezați pieptul de pui acoperit cu făină pe un suport de răcire pentru a se usca timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la 350 grade F (175 grade C). Gatiti pieptul de pui pana se rumeneste si nu mai roz in centru, aproximativ 10-15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
8
Transferați puiul într-un suport de răcire; se lasă să se răcească timp de 5 minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de pui prăjit. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut, decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.