Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui copt cu crustă de parmezan. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 56G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 146 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, jumătăți de piept de pui, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Piept De Pui La Cuptor Cu Parmezan, Piept De Pui Parmezan Dijon La Cuptor, și Piept De Pui Ranch Cu Parmezan La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Amestecați muștarul, cimbrul, 1/2 linguriță de sare și cayenne într-un bol mediu.
Adăugați pieptul de pui și întoarceți-l pentru a acoperi complet; deoparte. Într-un castron de mică adâncime, combinați parmezanul și panko. Dragați bucățile de pui din amestecul panko, acoperind uniform și puternic și apăsând acoperirea în carne.
Puneți puiul pe un raft așezat peste o foaie de copt, pulverizați cu o explozie rapidă de spray de gătit și puneți foaia în mijlocul cuptorului.
Coaceți până când puiul este auriu și gătit, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de tăiere sau servire.
Fotografie realizată de Charles Masters