Piept De Grătar La Cuptor

Piept De Grătar La Cuptor
Cuptor gratar piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 310 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ketchup, piept de vită, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Piept de grătar din Texas, Piept De Vită La Grătar, și Sandvișuri Cu Piept De Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți pieptul, 2 galoane de apă și 3 linguri de condimente de murat la fierbere într-o oală; reduceți căldura și fierbeți timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere; acoperiți și răciți pieptul 8 ore.
3
Așezați pieptul într-o tigaie de prăjire puțin unsă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se amestecă împreună 1 cană de ketchup și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
5
Stropiți o treime din sos peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Coaceți pieptul la 350 timp de 3 ore, ungând la fiecare oră cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista