Piemonteză
Piedmontese ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, nuci, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti cartea: ardei piemontezi, Tort Piemontez Cu Alune, Pere Și Marsala, și Bagna cauda (usturoi cald piemontez-baie de hamsie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Zdrobiți prăjiturile în firimituri. Crema împreună unt, amaretto, și zahăr, cerne în pudră de cacao.
Adăugați firimituri amaretti și amestecați bine. Îndoiți nucile și rotiți-le în pergament sau hârtie cerată, așa cum ați face cu un unt compus. La frigider peste noapte. Feliați și serviți la rece.