Piele De Bivol Smoothie

Piele De Bivol Smoothie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați Buff Smoothie. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână banane, afine, suc de rodie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piele De Bivol Smoothie, Unt de arahide Ciocolata Chip proteine Smoothie cu Kura Smoothie Starter, și Smoothie cu migdale cu banane și piersici și secretul pentru a face Smoothie-ul Perfect.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați laptele de soia, sucul, banana, căpșunile, afinele și piersicile în carafa unui blender. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Lapte De SoiaLapte De Soia
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Dimineața sau când fructul este parțial dezghețat, puneți carafa pe baza blenderului, începeți cu cea mai mică viteză și accelerați încet până la mediu, până când obțineți un vortex. Se amestecă pe mediu timp de 1 minut. Măriți viteza la mare și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejunBăutură
Revista