Picnic Crostini cu friptură de vită, Chimichurri și ou de prepeliță
Picnic Crostini cu friptură de vită, Chimichurri și ou de prepeliță ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $13.64 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2128 calorii, 103G de proteine, și 114g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica bagheta, eșalotă, ouă de prepeliță, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Crostini cu friptură de vită și rodie, Crostini cu friptură de vită și Salsa Fresca, și Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crostini: Preîncălziți cuptorul la 37
Slice baguette în zece 1/4-in.- felii groase pe diagonală (salvați pâinea rămasă pentru o altă utilizare).
Ungeți ușor ambele părți ale fiecărei felii cu ulei și presărați sare și piper.
Puneți felii pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc și se rumenesc, rotind tigaia la jumătatea gătitului, aproximativ 15 minute în total.
Bateți împreună 1/4 cană de ulei, oțet, șalotă, usturoi, sare și fulgi de ardei roșu într-un castron mic.
Crăpați fiecare ou de prepeliță în propriul castron sau ceașcă mică (perforați membrana de sub coajă cu vârful unui cuțit).
Încălziți o tigaie medie antiaderentă la foc mic și periați cu ulei. Glisați 5 ouă din boluri în tigaie, acoperiți tigaia și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt galbene strălucitoare, aproximativ 2 minute.
Transferați ouăle fierte într-un recipient căptușit cu hârtie de ceară pentru a le aduce la picnic. Repetați cu restul de 5 ouă.
Se amestecă pătrunjelul și oregano în amestecul de șalotă chiar înainte de servire. Puneți o felie de carne de vită pliată pe fiecare crostini, stropiți cu puțin sos și acoperiți cu un ou.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Fingerfood. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.