Piccata de pui cu paste de păr de înger necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, capere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piccata De Pui Cu Paste Cu Păr De Înger, Scallop Piccatan pe păr de înger, și Paste cu păr de pui și înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, piperul negru și boiaua într-un vas puțin adânc. Dragați bucățile de pui în amestecul de făină, acoperind uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; amestecați și gătiți usturoiul până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți usturoiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Așezați 2 linguri de unt în tigaie cu uleiul de măsline. Gatiti bucatile de pui in ulei si unt la foc mediu-mare pana se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă vinul în tigaia fierbinte și se fierbe la foc mare, răzuind bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe vinul până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Bateți în bulionul de pui, usturoiul rezervat, sucul de lămâie și caperele. Gatiti 5 minute la foc mediu-mare. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și pătrunjel. Întoarceți bucățile de pui în tigaie și continuați să gătiți la foc mediu până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Între timp, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr înger
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se scurge bine.
10
Scoateți bucățile de pui într-un vas de servit și stropiți cu câteva linguri de sos și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Așezați pastele de păr de înger gătite în tigaie cu sosul piccata rămas și aruncați-le pentru a acoperi.