Creveți usturoi cu sherry
Creveții usturoi cu sherry durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 135 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pătrunjel, căței de usturoi, creveți și sherry. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, Fasole Verde Cu O Rețetă De Pansament Cu Oțet De Sherry Usturoi, și Anghinare marinată cu creveți și Sherry Fino (Alcachofas Salteadas con Langostinos y Fino).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sfat în feliile de usturoi și gătiți câteva secunde. Apoi amestecați creveții și gătiți câteva minute până când încep să devină roz.
Se toarnă peste sherry și se gătește încă câteva minute, până când creveții sunt fierți.
Presărați pătrunjel înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.