Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină

Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aluatul, ciupercile sălbatice și pansamentul cu slănină. Această rețetă face 8 porții cu 540 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 415 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci de stridii, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină, Sos De Aluat Cu Ciuperci Sălbatice-Slănină, și Salată de kale și Grapefruit cu slănină caldă-sos de ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt (sau 2 foi de copt mai mici) într-un strat uniform și coaceți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc deschis, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți cuburile într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ridicați temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați ciupercile într-un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini, aruncați cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor, amestecând de mai multe ori, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și grăsimea s-a redat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
9
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită în tigaia saut și se întoarce la aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
12
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
13
Adăugați 3 căni de bulion de pui, salvie, cimbru și pătrunjel și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Adăugați ciupercile la pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PâinePâine
15
Bateți ouăle într-un castron mic și apoi amestecați câteva linguri din amestecul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
16
Adăugați ouăle și restul amestecului de stoc în pâine, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Pansamentul trebuie să fie foarte umed; adăugați mai mult stoc după cum este necesar. Răsturnați amestecul în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Scoateți folia și continuați să coaceți până când blatul se rumeneste, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
18
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
20
Flay.com.
21
adaugă note notele mele
22
editează notele mele
23
făcut
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista