Picant suculent Lucy-Fer glisante
Picant suculent Lucy-Fer Sliders ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 622 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, chifle de cartofi de dimensiuni reduse, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Suculent Lucy Burger (alias Jucy Lucy), Suculent Lucy, și Suculent Lucy budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ceapa, răspândindu-le într-un strat uniform. Gatiti, fara agitare, pana cand marginile cepei incep sa se rumeneasca, 5 minute. Se amestecă ceapa și se continuă să se gătească, amestecând ocazional, până se rumenesc și se caramelizează, încă 20 de minute.
Adăugați chipotles, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana cand este parfumat si bine combinat, 1-2 minute, si scoateti-l de pe foc.
Preîncălziți broilerul cuptorului. Împărțiți carnea în 12 porții, aproximativ 2 uncii fiecare. Formați o plăcintă în jurul fiecărei bucăți de brânză și aplatizați la 2 1/2 până la 3 inci în diametru.
Puneți prăjiturile învelite pe o foaie de copt căptușită cu folie și presărați toate prăjiturile cu 3/4 linguriță de sare.
Se fierbe până se topește brânza și burgerii sunt încă puțin roz în interior, aproximativ 6 minute. Burgerii vor fi gătite la cel puțin mediu pentru a topi brânza, dar totuși rămân suculente.
Se amestecă ketchup-ul, balsamul și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic.
Ungeți burgerii cu o parte din sosul de ketchup și împărțiți restul între jumătățile inferioare ale chiflelor.
Așezați un burger pe fiecare coc de jos, deasupra cu o parte din ceapa picantă și terminați cu un coc de sus.