Dacă aveți în jur 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Bengali Dhal ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Această garnitură are 108 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, linte, turmeric măcinat și ardei serrano chile. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dhal Curry Cu Carne (Gosht Dhal), Maturate Dhal (Masala Dhal), și bengali dum aloo , cum să faci bengali stil dum aloo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Spălați lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați jumătate din ceapa feliată și usturoiul, rezervând restul pentru mai târziu. Se amestecă turmericul, frunza de dafin, roșiile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Turmeric
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați ardeii iute, lăsându-i întregi pentru a adăuga aromă sau tăiați în jumătate pentru a adăuga căldură. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand lintea se rupe si se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa feliată rezervată; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se amestecă restul de usturoi tocat și se gătește, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se toarnă conținutul tigaiei în lintea gătită și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii