Tocană De Salsa

Tocană De Salsa
Tocanita de Salsa este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de condimente, carne de tocană de vită, roșii conservate și chimen măcinat. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Scoici Și Calamari Cu Fructe De Mare Cu Salsa Verde, Tocană de fructe de mare cu orez și Salsa Criolla (Arroz con Mariscos), și Tocană de mazăre cu ochi negri cu pâine prăjită și Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, carne brună în ulei; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați următoarele opt ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
3
Adăugați morcovi; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Adăugați roșiile, fasolea, porumbul și ardeii iute; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Se condimentează cu sos de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
LegumeLegume
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
FasoleFasole
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb

Echipamente

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon
Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon
Acest vin are o culoare maro profundă. Pe nas, marmeladă de căpșuni cu note de piper negru. Are volum mare și structură cu note de mocha, cafea și afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Revista