Piața Franceză Beignets

Piața Franceză Beignets
Rețeta Beignets de pe piața franceză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 30 de porții cu 218 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de făină, ou, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buttermilk Beignets-Gogoși Franceze, Sandvișuri De Piață Franceză, și Pâine De Carne De Piață Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un vas mare de amestecare, amestecând bine; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați lapte, ou, 1/4 cană zahăr și sare; bate bine. Se amestecă treptat în făină, amestecând bine. Acoperiți cu o cârpă umedă și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată; rulați la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Tăiați în 2 pătrate de 1/2 inch; lăsați să se odihnească 10 minute.
5
Încălziți 3 până la 4 inci de ulei la 375; picătură în 3 până la 4 beignets la un moment dat. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste pe o parte; întoarceți și gătiți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista