Pește Prăjit Întreg Cu Salmoriglio

Pește Prăjit Întreg Cu Salmoriglio
Peștele prăjit întreg cu Salmoriglio este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 697 calorii, 4G de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, usturoi, pește similar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește marinat cu sos Salmoriglio, Pește la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio, și Porterhouse fript cu Salmoriglio pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista