Pește picant și spaghete de măsline
Peștele picant și spaghetele de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 463 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de măsline kalamatan, pătrunjel, file de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Spaghete Cu sos picant de roșii de măsline, Spaghete Cu Chiftele De Pește În Sos Picant De Ardei Roșu, și Spaghete Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați spaghetele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Aruncați spaghetele cu puțin ulei și dați deoparte.
Adăugați uleiul, usturoiul, 3/4 linguriță de sare și ardeiul roșu zdrobit într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați roșiile, apa de paste rezervată și oregano; aduceți la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, dar este încă slăbit, 12 până la 15 minute.
Adăugați peștele și măslinele și gătiți, amestecând ocazional, până când peștele este gătit și fulgi, 3 până la 4 minute.
Adăugați spaghetele și pătrunjelul. Aruncați pentru a combina și împărți între patru boluri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.